2016年10月24日星期一

Vincent İle Tüm Savaşı Kontrol Et

Pantheon Wartürkçe versiyonu, yılın en popüler online RPG oyunudur. Savaş oyunları oyna ücretsiz, özel öfke sistemi ile efsanelerdeki tanrılara dönüşerek rakiplerini yenebilirsin. Eğer online savaş oyunu seviyorsanPantheon War oyununa hemen katıl, şavaşa başla!

RPG online oyun Pantheon Waroyuncuların beğenisine sunuldu. Oyunda, dört bir tarafta bulunan tanrı arzularını toplayarak, tanrıların gelişimini sağlayarak savaş gücünü arttırabilirsin. Geliştirmenin yanında, yeni becerilerde öğrenebilirsin. Oyuncunun seviyesinin artması ile tanrı seviyesinin üst limiti de artar. Oyunda savaş gücünü artırmak istiyorsanız, yaratıkları öldürdükten sonra düşen eşyaları toplamanız yeterlidir.

 online rpg oyun

Bugün oyuncularımıza diğer enkarne“Vincent”i tanıtacağız

Songoku gibi, Vincent de efsane çin mitoloji kahramanıdır. Yarı tanrının alnında üçüncü gözü bulunmaktadır, gücü ve sihir seviyesi inanılmazdır. 72 adet değişimde ustalaşmıştır. Elinde 12600 kg ağırlığında kılıç bulunmaktadır. En güçlü tanrılardan birisidir. 

Vincent Enkarne Beceri Açıklaması:
Beceri 1 [Kapkaranlık]: Vincent hızlıca hedefle arasındaki mesafeyi azaltarak, hedefe kendi saldırısından yıldırım zararı verir.
Beceri 2 [Delici Mızrak]: Vincent enkarnesi olduktan sonra, saldırı esnasında hedefin yıldırım direnci yoksayılır.


没有评论:

发表评论