2016年10月11日星期二

Pantheon War 12 Tapınak Etkinliğine Nasıl Katılınır?


2016'nın en bomba online RPG oyunu Pantheon War yayınlandı! Pek eşi benzeri bulunmayan bir uzay mekiği sistemine sahip bu oyunda süper bir uzay savaşı deneyimi sizi bekliyor! Sadece oyun ana görevlerini tamamlayarak uzay mekiği kazanabilirsiniz. Pantheon War muhteşem bir online RPG oyunudur. Oyun zengin bir içeriğe sahiptir. Binek sistemi bunlardan birisidir. Bineğinizi geliştirerek çok özel görünümlere sahip bir bineğe dönüştürebilirsiniz!


Oyunda 12 burcun tanrıçaları mühürlenmiş durumdalar. Sadece cesur kimseler onları kurtarabilirler. Adalet, barış, huzur ve sevgi için bu tanrıçaların kurtarılması gerekiyor. Hemen gel bu tanrıçaları kurtar ve içlerinden birisinin yoldaşın olmasını sağla!
Etkinliğe Giriş: Etkinlik açıldıktan sonra Tek Kişilik bölümündeki On İki Tapınak sekmesinden etkinliğe giriş yapılır. Koç Tanrıçası ile başlayıp her bir bölümdeki tanrıçayı yendikçe bir sonraki bölümde savaşma hakkını elde edersiniz. Her bölüm geçildiğinde gül ve kıyafet parçası kazanılır. Bunlar tanrıça geliştirmede kullanılan malzemelerdir.
Kurallar:
1. Her bölümün kendi saldırı zaman sınırı vardır. Sınırlı zaman içerisinde BOSS öldürüldüğünde bölüm geçilmiş sayılır. Belirli zaman içerisinde BOSS öldürülemezse, oyuncu ölürse veya zindanın ortasında çıkış yapılırsa oyuncu başarısız sayılır.
2. Zindana girildikten sonra karakter otomatik olarak savaşmaya başlar. Oyuncu isterse otomatik savaşı iptal edip kendisi de karakterini yönetebilir.
3. Oyuncu savaşı kaybederse veya savaş bitmeden zindandan çıkarsa savaş hakkı azalmaz. Tekrar aynı zindana giriş yapabilir.
Baskın Kuralları:
1.Sadece daha önce geçilmiş bölümlere baskın yapılabilir.
2.Geçilen bölümün üzerine tıklanarak açılan sayfada baskın yapma işlemi yapılır.
3. Baskın yapıldığında sadece geçiş ödülü kazanılır. BOSS’tan düşen eşyalar kazanılamaz.
4. Baskın satın alma arttıkça harcanan elmas miktarı da artar.
5. Günlük bölüm baskın hakkı satın alma sınırı vardır. Sınıra ulaşıldıktan sonra o gün tekrar hak satın alınamaz.
Altın Kıyafet
1. Gerekli On İki Tapınak zindan bölümleri geçildiğinde bu kıyafet kazanılır. Kıyafet giyildiğinde ekstra etkiler elde edilir. Kıyafet geliştirildiğinde bu ekstra etkiler de gelişirler ve karaktere kalıcı özellik artışı olarak dönerler.
2. Sadece bir kıyafet giyilebilir fakat farklı kıyafetleri geliştirmeden elde edilen özellikler katlanarak karaktere yansır.
3. Kıyafet geliştirmek için kıyafet parçası gereklidir. Kıyafet parçaları On İki Tapınak zindanlarında kazanılır. Kıyafet parçaları çantada gözükmez. Kıyafet geliştirme sayfasında ne kadar parçaya sahip olduğunuz gösterilir. Kıyafet parçası kazandıkça bu miktar artar.
#savaş oyunu
#online savaş oyunu
#savaş oyunu oyna
#ücretsiz savaş oyunu
#bedava savaş oyunu
#online rpg


没有评论:

发表评论