2016年10月4日星期二

Tanrılar ile birlikte savaş

Pantheon Wartürkçe oyuncuların beğenisine sunuldu! Ücretsiz savaş oyunun da, pek çok geliştirme sistemi ve PVP içeriği bulunmaktadır. Oyunda öfke sistemi ile tanrılara dönüşerek güçlü beceri ve özellikleri kullanabilirsin. Pantheon War bu yılın en popüler online RPG oyunudur. Eğer online savaş oyunu oynamasını seviyorsanız, bu fırsatı sakın kaçırma!

Olimpus Dağı, Devasa Valhalla, Mükemmel Gök Tapınağı! Tüm kutsal bölgeler, normal insanlar için erişilmezdir. Fakat Pantheon Warsize tanrılara meydan okuma şansı veriyor! Online RPG oyunuPantheon War, oyuncularına pek çok meydan okuma fırsatı sunuyor. “Tanrılar Savaşı”sisteminde güç oldukça önemlidir, hep birlikte bu sistemi inceleyelim.

Giriş: Tanrılar savaş sistemiPantheon Warda tek kişilik oyun bölümüdür. Ekranın üst kısmında bulunan “Tek Kişilik”simgesine tıkladıktan sonra “Tanrılar Savaşı”nı seçerek katılabilirsiniz.



Kurallar
1.     Günlük savaş hakkı sınırsızdır, geçilen bölümler tekrar oynanamaz. Her gün en yüksek skora göre bir kez ödül alınır.
2.     Her bölüm BOSS’un sahip olduğu element özelliği bulunur ve karşısında zayıf olduğu element bulunur. Ayrıca sistemde çok katlı ekstra zarar da bulunur. İlgili enkarneyi seçerek katılırsanız daha kolay geçebilirsiniz.
3.     Enkarnenin yıldız seviyesi yükseldikçe, eklenen ek zarar da o kadar artar.
4.     Zindana girdikten sonra tanrı durumunda savaşırsınız.

Bölüm Kaydı
Sistem belirli kurallara göre bölüm geçme sayısı en fazla ve en hızlı oyunculara göre sıralama gerçekleştirir.
1.     Bölüm geçme sayısı fazla olan oyuncu sıralamada önde yer alır.
2.     Aynı bölümde daha az süre harcayan oyuncu sıralamada önde yer alır.
3.     Aynı bölümde aynı süreyi harcayan oyunculardan daha önce bölümü tamamlayan sıralamada önde yer alır.

Ödül
Ödül: Oyuncu bölüm BOSS’unu yendikten sonra bölüm ödülünü kazanır. Bölüm ödülü sadece bir kez alınabilir.
Paket: Her gün 00:00’da sistem bir önceki günün en iyi bölüm skoruna göre  ödülleri hesaplar. Oyuncular normal ödülleri ücretsiz alabilirler. VIP seviyesi yeterli olan oyuncular elmas harcayarak daha fazla ödül alabilir. Her gün en fazla bir kez alınabilir.


Savaş oyunu oynamak için Pantheon War’u seçiniz! Oyunda farklı tanrı güçlerine sahipsiniz, ayrıca kısa süre içerisinde enkarne ile tanrılara dönüşebilir. Farklı becerileri kullanarak düşmanlarını mağlup edebilirsiniz! Yılın en popüler ücretsiz savaş oyununu, sakın kaçırmayın!

没有评论:

发表评论