2016年10月15日星期六

Şafak Vadisi Sistemi

Savaş oyunu oynaPantheon Warfırsatını sakın kaçırmayın!Pantheon Waryılın en popüler ücretsiz savaş oyunu, çapraz zindan sisteminde oyuncular diğer sunucu oyuncuları ile eşleşebilir. Zindan da oyuncu bulamama sorunu artık tarih oldu, zindan BOSS’unu rahatça yenerek bolca ödül kazanabilirsiniz!


Zindan sistemi dışında,Pantheon WarPVP oynamasını seven oyuncular içinde çapraz savaş hazırladı, aşağıda tüm ayrıntıları ile sistemin açıklamalarını bulabilirsin

Savaş Adı: Şafak Vadisi
Savaş Modu: İşgal Modu (İki taraf savaş alanındaki kaynakları işgal ederek zaferi kazanır)
Savaş Sayısı: 10VS10
Açılış Zamanı: 10:30-11:30  19:30-20:30
Savaş Ödülü:
1.     Her gün ilk kez düzenlenen şafak vadisi ödülü iki kattır
2.     Şafak vadisi savaşına katılarak büyük oranda “Cesur Damgası”kazanabilirsin. (Cesur damgasını takas marketinde değerli eşya ve ekipmanlar ile değiştirebilirsin)

Savaş Katılımı: Sağ üst köşede bulunan “Çapraz Muharebe”simgesine tıklayarak, “Şafak Vadisi”seçerek savaşa giriniz.
Savaş Sistemi: Şafak Vadisi savaşında oyuncu 1) Savaş bayrağını ele geçirerek, kaynak birimi kazanabilir; 2) Düşman takımın oyuncularını öldürerek kaynak birimi elde edebilir.
Savaş Kuralı:
1.     Savaşta 5 bölgede 5 adet bayrak bulunur, başlangıçta pasif durumda bulunan bayraklar oyuncunun tıklamaı ile aktif edilir. Zamanla bu bayraklar kaynak birimi kazandırır.
2.     Bayrak açıldıktan 30 saniye sonra takım için kaynak birimi üretmeye başlar. Bayrak düşman takım tarafından açıldıktan sonra 30 saniye bekleme süresinde bayrağı tekrar kendi takımınız için açarsanız, 30 saniye bekleme süresi olmadan  bayrağı kendi takımınıza alabilirsiniz.
3.     Eğer bir takım savaştaki tüm bayrakları işgal ederse, kazabılan kaynak birimleri 5 katına çıkar.
4.     İşgal ettiğiniz bayrak diğer takım tarafından alınırsa, bayrağın bekleme süresi 30 saniyedir. Bu süre içerisinde bayrak kimseye kaynak birimi sağlamaz.
5.     Takım üyeleri her bir düşman takım üyesi öldürdüğünde takımına 2 birim kaynak kazandırır.
6.     Sizin takımınız diğer takımın bayrağını işgal ederken veya diğer takım sizin bayrağınızı işgal ederken, eğer bayrağı savunma başarılı olursa sistem bilgisi çıkar.

Kazanma Kararı:
1.     Bir tarafın kaynak birimi 1600/1600 olduğunda kazanan taraf olarak karar verilir.
2.     Eğer belirlenen süre içerisinde, her iki takımda kaynak birimlerini 1600/1600’ a ulaştıramazsa kaynak birimi fazla olan taraf kazanır.
3.     Eğer belirlenen süre içerisinde, her iki takımda kaynak birimlerini 1600/1600’a ulaştıramazsa  aynı zamanda iki takımın kaynak birimleri eşitse toplam öldürme sayısı fazla olan taraf kazanır.
4.     Eğer belirlenen süre içerisinde, her iki takımda kaynak birimlerini 1600/1600’a ulaştıramazsa  aynı zamanda iki takımın kaynak birimleri ve toplam öldürme sayıları eşitse, toplam zarar vermesi fazla olan taraf kazanır.

Kaçma Cezası:
1.     Savaş bitmeden oyuncu “Çık” butonuna tıklayarak savaştan ayrılırsa kaçak olarak sayılır. (Eğer oyuncu savaştayken bağlantı koparsa, savaş devam ettiği takdirde 3 dakika içerisinde oyuna tekrar girebilir. Eğer savaş sona erdiyse zindana girmeden önceki konumunda yer alır.)
2.     Kaçak asker kendisinde“savaş kaçağı” negatif etkisi taşır. Bu etki ile 30 dakika boyunca hiç bir savaşa katılamaz. (Sıralamaya giremez, “Savaşa Katıl”butonuna tıklandığında “Savaş kaçağı olduğunuz için savaşa katılamazsınız”yazısı belirir)

Pantheon War türkçe oyuncuların beğenisine sunuldu. Bu ücretsiz savaş oyununda, pek çok miktarda gelişim sistemi ve PVP içeriği bulunmaktadır. Ayrıca oyunda bulunan öfke sistemi ile tanrılara dönüşerek, güçlü beceri ve özellikleri kullanabilirsiniz. Pantheon Waryılın en popüler online RPG oyunu, bu fırsatı sakın kaçırmayın!


没有评论:

发表评论