2016年8月22日星期一

《Pantheon War》otomatik yol arama sistemi nasıl kullanıllır

Pantheon Wariskandinav ve yunan mitoloji tanrılarını konu alan bir online RPG oyundur. Oyun sahnelerindeki mitoloji tanrılarının hikayesi, estetik oyun grafikleri, mükemmel savaş efektleri ve çeşitli oyun sistemleri ile size eğlenceli bir oyun dünyası sunuyor.
rpg online oyun


Görev yaparken ve gelişirken haritada NPC ve yaratık aramak çok sıkıcı bir süreçtir. Fakat Pantheon Waroyununda bu sıkıntılar devam etmeyecek. Oyunda otomatik yol arama sistemi bulunmaktadır, kullandıktan sonra otomatik olarak gitmek istediğiniz hedefe gider. Kullanması çok kolaydır, aşağıda otomatik yol aramanın nasıl kullanılması gerektiğini açıklamalı olarak bulabilirsiniz.

A. Küçük Haritada NPC ve Yaratık İşareti
1. Kısayol tuşu M veya küçük haritadaki M tuşuna basarak Pantheon War küçük harita arayüzü açılır;
2. Küçük haritanın sağ tarafında mevcut NPC, yaratık ve ışınlanma noktaları bulunur.Tıkladıktan sonra karakterin üstünde “Otomatik aramada...” yazısı belirir, bu durumda karakter hedefe doğru hareket eder.

B. Büyük Haritada Hareket ve Işınlanma
1. Kısayol tuşu M ile küçük harita açıldıktan sonra, haritanın sağ üst köşesindeki “Dünya” butonuna tıklayın.
2. Buradan bir harita ismi seçtikten sonra, bu haritanın ayrıntılı yaratık bilgilerini ve eşyaları görüntüleyebilirsin. Aynı zamanda yayan ve ışınlanma olmak üzere iki seçenekle bu haritaya gidebilirsin.

Yayan, bulunduğun noktadan seçtiğin haritaya yürüyerek gidersin, hızı oldukça yavaştır.
Işınlanma, “Uçan Ayakkabı” eşyasını kullanarak anında seçilen haritaya ulaşılır.




没有评论:

发表评论