2016年8月30日星期二

Bölüm: Pantheon War Çapraz Zindan Sistemi Nasıl Oynanır

<<Pantheon War>> oyununda bir çok kültürün tanrılarından birisine enkarne olarak savaşabilirsiniz. Ares,Athena,Anubis gibi tanrılar enkarne olmak için seni bekliyor…Sistem bölüm geçiş sürenize göre performansınıza yıldızla değer biçer. Yıldız seviyesi ne kadar yüksek olursa o kadar çok direkt enkarne parçası kazanma olasılığınız artar. Bu oyun kesinlikle denenmesi gereken bir online RPG oyunudur, hemen gel bu deneyimi yaşa!



<<Pantheon War>> farklı bir çapraz zindan sistemine sahiptir. Sistem farklı sunuculardaki oyuncular aynı zindanda eşleştirir. Böylece beraber savaşacak kişi bulamama sıkıntısı yaşamazsınız. Rahatça zindan BOSS’unu öldürüp zindan ödüllerini kazanabilirsiniz!
PantheonWar Çapraz Zindan Savaş Tanıtımı:
1. Oyuncu 60 Lv’ye ulaştığında zindan fonksiyonu açılır ve ''Alevli Gemi'' zindanına girilebilir.
2. Zindan Oluşturma: İsteğinize göre takım zindanı seçenekleri oluşturabilirsiniz.
3. Oyuncu Eşleşme: Oyuncu eşleşme yapıldıktan sonra hemen zindana başlanılır.
4. Zindana Giriş: Zindana girdikten sonra zindandaki yaratıklar ve BOSS öldürülerek zindan tamamlanır.
5. Zindan Ödülleri: Yaratıklar ve BOSS öldürüldükten sonra sistem oyuncunun zindan yıldız derecesine göre kazanacağı ödülü belirler. Yıldız derecesi arttıkça ödüller de artar.
Pantheon War Çapraz Zindan Kuralları:
1. Oyuncu zindandayken bağlantısı koparsa tekrar bağlandığında eğer zindan tamamlanmamışsa öldüğü yerde canlanır ve zindana kaldığı yerden devam edebilir.
2. Haritaya başarıyla girildiğinde zindan hakkı azalır. Zindandayken bağlantı kopması olduğunda zindan hakkı iadesi yapılmaz.
3. Zindan henüz bitmemişken kaptan zindandan çıkarsa sistem otomatik olarak zindandaki bir oyuncuyu kaptan olarak atar ve zindana devam edilir.
4. Çapraz zindan grubuna katılındığında aynı gruptaki oyuncular birbirleriyle sohbet edebilirler, yaratıklara saldırabilirler, EXP kazanabilirler, ekipman takıp çıkartabilirler.
Ödül Kuralları:
1. Pantheon War sistemi her gece 12’de zindan kazanç hakkını yeniler, günlük kazanç hakkı 10 dur.
2. Her zindana girildiğinde 1 kazanç hakkı azalır. Kazanç hakkı kalmadığında yine zindana girilebilir ama hiç bir şey kazanılamaz.
3. Bütün zindanlar genel kazanç hakkına bağlıdır.
4. Kazan hakkı yokken zindana girdikten sonra zindanda düşen eşya,ekipman,altın ve zindan ödülü alınamaz.
#rpgoyun
#rpgoyunu
#onlinerpgoyunu
#onlinerpgoyun
#rpgonlineoyun


没有评论:

发表评论