2016年8月30日星期二

Bölüm: Pantheon War Takımla Kazanılan Ekstra Kazanç

<<Pantheon War>> harika bir online RPG oyunudur. Oyun çok zengin bir içeriğe sahiptir. Oyun içerisinde bir çok kez PVP savaşma fırsatına sahip olacaksınız. Eğer diğer oyuncularla birebir kapışmayı seviyorsanız, Ülke Savaşı, Mabet Savaşı gibi oyun içeriklerini mutlaka seveceksiniz! <<PantheonWar>> oyunu seçtiğiniz için kesinlikle pişman olmayacaksınız!

Takımla birlikte oynanadığınız zaman tek kişiyle oynarken yaratık öldürerek kazandığınız EXP’den daha fazla EXP kazanırsınız. Ayrıca daha fazla ekstra HP’de kazanırsınız. Bu fonksiyonun en önemli katkısı ise bir çok arkadaş edinebilme imkanı sağlamasıdır.
#onlinerpgoyunu

#rpgonlineoyun
Takım Oluşturma:
N kısayol tuşu ile takım panelini açabilirsiniz. Takım Kur butonuna tıklayarak yeni bir takım oluşturabilirsiniz.

Oyuncu ilk defa oyuna girse de takım oluşturabilir. 2 tane takım oluşturma yöntemi vardır:

1. Birinci yöntemde fare ile takıma davet edilmek istenen bir oyuncunun üzerine tıklanır ve üst tarafta çıkan oyuncu bilgilerinin olduğu küçük panelde işlem butonuna tekrar tıklanır. Buradan '''Takım'' seçeneğine basıldığında oyuncuya takım daveti yollanmış olur

2. İkinci yöntemde takım panelinde üye ekle butonuna basarak arama yaparak veya direkt ekleme yapabilirsiniz; Ya da yakındaki takım veya yakındaki oyuncular sekmesinden bir takım bulabilirsiniz kendinize.

Şu an en fazla 4 oyuncu ile takım oluşturulabilinmektedir. Oyuncular farklı bir hatta geçiş yaptıklarında veya uzun süre oyundan uzak kaldıklarında takım kazancından faydalanamazlar. Takım panelinde takım arkadaşınızın durumuna bakabilirsiniz.

Takın Kazancı:
Takımdaki her oyuncunun yaratık öldürmeden kazandığı toplam EXP miktarı %5 artar.
Takım Ayarları:
Takım panelinde sol alt köşede 2 seçenek vardır. Takımım yokken takım davetlerini otomatik kabul et ve Takım kaptanıyken başvuruları otomatik kabul et seçeneklerini aktifleştirerek takım kurma işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

没有评论:

发表评论