2016年8月24日星期三

Bonusları Hemen Al! Pantheon War Refah Salonu Tanıtımı

Pantheon Waronline RPG oyununda iskandinav ve yunan mitolojisini hissedebilirsin, aynı zamanda ışınlanma, uzay mekiği gibi yüksek teknoloji ögeleri kullanarak eğlenebilir ve uzay mekiği ile düşmanlarınla savaşabilirsin!

 Oyundaki “Refah Salonu”ndan bonus alma yöntemlerini ve kurallarını açıklayacağız.

1.     Refah Salonu
Refah Salonu, Pantheon War oyununun sağ üst köşesinde yer alır, simgeye tıklanması ile açılır.

2.     Günlük Yoklama
Her gün oyuna giriş yaparak yoklama ödülünü alabilirsin. Eğer oyuncu yoklama almayı unutursa, Elmas harcayarak telafi yapabilir. Oyuncu aynı zamanda günlük yoklama sayfasından çekiliş etkinliğine katılarak mükemmel ödüller kazanabilir.

3.     Gelişim Paketi
Sadece belirlenen seviyelere ulaşarak, Pantheon War gelişim paketi arayüzünden hediyenizi alabilirsiniz. Seviye yükseldikçe, ödülün değeri artar!

4.     Aktivasyon Takası
Oyuncu, Pantheon War resmi sitesi ve diğer sitelerden aldığı ödül kodlarını oyunun içerisinde eşyalarla takas edebilir.

5.     Kaynak İade
Eğer bir süre oyunu oynamak için vakit bulamadınız, zindan ve görevleri yapamadınız, etkinliklere katılamadıysanız önemli değil. Kaynak iade sistemi ile zindaki gelirleri alabilirsiniz. Sistemde Altın kullanarak %70 kaynak iade edilir, Elmas kullanarak %100 kaynak iade edilir. Hızlı Geri Al butonu ile tüm kaynakların %70 iade edilir, Değerli Geri Al butonu ile tüm kaynaların %100’ü geri alınır.

6.     Çevrimdışı EXP
Oyuncu çevrimdışıyken, Pantheon War sisteminde otomatik olarak çevrimdışı EXP telafisi birikir, EXP en fazla 12 saat birikir. Oyuncu 1 saat çevrimdışı kaldıktan sonra çevrimdışı EXP bölümünden EXP alabilir. VIP seviyesine göre farklı EXP değerleri alınır.
pantheon war



没有评论:

发表评论