2016年8月30日星期二

Bölüm: Pantheon War Takımla Kazanılan Ekstra Kazanç

<<Pantheon War>> harika bir online RPG oyunudur. Oyun çok zengin bir içeriğe sahiptir. Oyun içerisinde bir çok kez PVP savaşma fırsatına sahip olacaksınız. Eğer diğer oyuncularla birebir kapışmayı seviyorsanız, Ülke Savaşı, Mabet Savaşı gibi oyun içeriklerini mutlaka seveceksiniz! <<PantheonWar>> oyunu seçtiğiniz için kesinlikle pişman olmayacaksınız!

Takımla birlikte oynanadığınız zaman tek kişiyle oynarken yaratık öldürerek kazandığınız EXP’den daha fazla EXP kazanırsınız. Ayrıca daha fazla ekstra HP’de kazanırsınız. Bu fonksiyonun en önemli katkısı ise bir çok arkadaş edinebilme imkanı sağlamasıdır.
#onlinerpgoyunu

#rpgonlineoyun
Takım Oluşturma:
N kısayol tuşu ile takım panelini açabilirsiniz. Takım Kur butonuna tıklayarak yeni bir takım oluşturabilirsiniz.

Oyuncu ilk defa oyuna girse de takım oluşturabilir. 2 tane takım oluşturma yöntemi vardır:

1. Birinci yöntemde fare ile takıma davet edilmek istenen bir oyuncunun üzerine tıklanır ve üst tarafta çıkan oyuncu bilgilerinin olduğu küçük panelde işlem butonuna tekrar tıklanır. Buradan '''Takım'' seçeneğine basıldığında oyuncuya takım daveti yollanmış olur

2. İkinci yöntemde takım panelinde üye ekle butonuna basarak arama yaparak veya direkt ekleme yapabilirsiniz; Ya da yakındaki takım veya yakındaki oyuncular sekmesinden bir takım bulabilirsiniz kendinize.

Şu an en fazla 4 oyuncu ile takım oluşturulabilinmektedir. Oyuncular farklı bir hatta geçiş yaptıklarında veya uzun süre oyundan uzak kaldıklarında takım kazancından faydalanamazlar. Takım panelinde takım arkadaşınızın durumuna bakabilirsiniz.

Takın Kazancı:
Takımdaki her oyuncunun yaratık öldürmeden kazandığı toplam EXP miktarı %5 artar.
Takım Ayarları:
Takım panelinde sol alt köşede 2 seçenek vardır. Takımım yokken takım davetlerini otomatik kabul et ve Takım kaptanıyken başvuruları otomatik kabul et seçeneklerini aktifleştirerek takım kurma işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Pantheon War: Bölüm: Pantheon War Çapraz Zindan Sistemi Nasıl ...

Pantheon War: Bölüm: Pantheon War Çapraz Zindan Sistemi Nasıl ...: <<Pantheon War>> oyununda bir çok kültürün tanrılarından birisine enkarne olarak savaşabilirsiniz. Ares,Athena,Anubis gibi tanr...

Bölüm: Pantheon War Çapraz Zindan Sistemi Nasıl Oynanır

<<Pantheon War>> oyununda bir çok kültürün tanrılarından birisine enkarne olarak savaşabilirsiniz. Ares,Athena,Anubis gibi tanrılar enkarne olmak için seni bekliyor…Sistem bölüm geçiş sürenize göre performansınıza yıldızla değer biçer. Yıldız seviyesi ne kadar yüksek olursa o kadar çok direkt enkarne parçası kazanma olasılığınız artar. Bu oyun kesinlikle denenmesi gereken bir online RPG oyunudur, hemen gel bu deneyimi yaşa!



<<Pantheon War>> farklı bir çapraz zindan sistemine sahiptir. Sistem farklı sunuculardaki oyuncular aynı zindanda eşleştirir. Böylece beraber savaşacak kişi bulamama sıkıntısı yaşamazsınız. Rahatça zindan BOSS’unu öldürüp zindan ödüllerini kazanabilirsiniz!
PantheonWar Çapraz Zindan Savaş Tanıtımı:
1. Oyuncu 60 Lv’ye ulaştığında zindan fonksiyonu açılır ve ''Alevli Gemi'' zindanına girilebilir.
2. Zindan Oluşturma: İsteğinize göre takım zindanı seçenekleri oluşturabilirsiniz.
3. Oyuncu Eşleşme: Oyuncu eşleşme yapıldıktan sonra hemen zindana başlanılır.
4. Zindana Giriş: Zindana girdikten sonra zindandaki yaratıklar ve BOSS öldürülerek zindan tamamlanır.
5. Zindan Ödülleri: Yaratıklar ve BOSS öldürüldükten sonra sistem oyuncunun zindan yıldız derecesine göre kazanacağı ödülü belirler. Yıldız derecesi arttıkça ödüller de artar.
Pantheon War Çapraz Zindan Kuralları:
1. Oyuncu zindandayken bağlantısı koparsa tekrar bağlandığında eğer zindan tamamlanmamışsa öldüğü yerde canlanır ve zindana kaldığı yerden devam edebilir.
2. Haritaya başarıyla girildiğinde zindan hakkı azalır. Zindandayken bağlantı kopması olduğunda zindan hakkı iadesi yapılmaz.
3. Zindan henüz bitmemişken kaptan zindandan çıkarsa sistem otomatik olarak zindandaki bir oyuncuyu kaptan olarak atar ve zindana devam edilir.
4. Çapraz zindan grubuna katılındığında aynı gruptaki oyuncular birbirleriyle sohbet edebilirler, yaratıklara saldırabilirler, EXP kazanabilirler, ekipman takıp çıkartabilirler.
Ödül Kuralları:
1. Pantheon War sistemi her gece 12’de zindan kazanç hakkını yeniler, günlük kazanç hakkı 10 dur.
2. Her zindana girildiğinde 1 kazanç hakkı azalır. Kazanç hakkı kalmadığında yine zindana girilebilir ama hiç bir şey kazanılamaz.
3. Bütün zindanlar genel kazanç hakkına bağlıdır.
4. Kazan hakkı yokken zindana girdikten sonra zindanda düşen eşya,ekipman,altın ve zindan ödülü alınamaz.
#rpgoyun
#rpgoyunu
#onlinerpgoyunu
#onlinerpgoyun
#rpgonlineoyun


2016年8月24日星期三

Bonusları Hemen Al! Pantheon War Refah Salonu Tanıtımı

Pantheon Waronline RPG oyununda iskandinav ve yunan mitolojisini hissedebilirsin, aynı zamanda ışınlanma, uzay mekiği gibi yüksek teknoloji ögeleri kullanarak eğlenebilir ve uzay mekiği ile düşmanlarınla savaşabilirsin!

 Oyundaki “Refah Salonu”ndan bonus alma yöntemlerini ve kurallarını açıklayacağız.

1.     Refah Salonu
Refah Salonu, Pantheon War oyununun sağ üst köşesinde yer alır, simgeye tıklanması ile açılır.

2.     Günlük Yoklama
Her gün oyuna giriş yaparak yoklama ödülünü alabilirsin. Eğer oyuncu yoklama almayı unutursa, Elmas harcayarak telafi yapabilir. Oyuncu aynı zamanda günlük yoklama sayfasından çekiliş etkinliğine katılarak mükemmel ödüller kazanabilir.

3.     Gelişim Paketi
Sadece belirlenen seviyelere ulaşarak, Pantheon War gelişim paketi arayüzünden hediyenizi alabilirsiniz. Seviye yükseldikçe, ödülün değeri artar!

4.     Aktivasyon Takası
Oyuncu, Pantheon War resmi sitesi ve diğer sitelerden aldığı ödül kodlarını oyunun içerisinde eşyalarla takas edebilir.

5.     Kaynak İade
Eğer bir süre oyunu oynamak için vakit bulamadınız, zindan ve görevleri yapamadınız, etkinliklere katılamadıysanız önemli değil. Kaynak iade sistemi ile zindaki gelirleri alabilirsiniz. Sistemde Altın kullanarak %70 kaynak iade edilir, Elmas kullanarak %100 kaynak iade edilir. Hızlı Geri Al butonu ile tüm kaynakların %70 iade edilir, Değerli Geri Al butonu ile tüm kaynaların %100’ü geri alınır.

6.     Çevrimdışı EXP
Oyuncu çevrimdışıyken, Pantheon War sisteminde otomatik olarak çevrimdışı EXP telafisi birikir, EXP en fazla 12 saat birikir. Oyuncu 1 saat çevrimdışı kaldıktan sonra çevrimdışı EXP bölümünden EXP alabilir. VIP seviyesine göre farklı EXP değerleri alınır.
pantheon war



2016年8月22日星期一

《Pantheon War》otomatik yol arama sistemi nasıl kullanıllır

Pantheon Wariskandinav ve yunan mitoloji tanrılarını konu alan bir online RPG oyundur. Oyun sahnelerindeki mitoloji tanrılarının hikayesi, estetik oyun grafikleri, mükemmel savaş efektleri ve çeşitli oyun sistemleri ile size eğlenceli bir oyun dünyası sunuyor.
rpg online oyun


Görev yaparken ve gelişirken haritada NPC ve yaratık aramak çok sıkıcı bir süreçtir. Fakat Pantheon Waroyununda bu sıkıntılar devam etmeyecek. Oyunda otomatik yol arama sistemi bulunmaktadır, kullandıktan sonra otomatik olarak gitmek istediğiniz hedefe gider. Kullanması çok kolaydır, aşağıda otomatik yol aramanın nasıl kullanılması gerektiğini açıklamalı olarak bulabilirsiniz.

A. Küçük Haritada NPC ve Yaratık İşareti
1. Kısayol tuşu M veya küçük haritadaki M tuşuna basarak Pantheon War küçük harita arayüzü açılır;
2. Küçük haritanın sağ tarafında mevcut NPC, yaratık ve ışınlanma noktaları bulunur.Tıkladıktan sonra karakterin üstünde “Otomatik aramada...” yazısı belirir, bu durumda karakter hedefe doğru hareket eder.

B. Büyük Haritada Hareket ve Işınlanma
1. Kısayol tuşu M ile küçük harita açıldıktan sonra, haritanın sağ üst köşesindeki “Dünya” butonuna tıklayın.
2. Buradan bir harita ismi seçtikten sonra, bu haritanın ayrıntılı yaratık bilgilerini ve eşyaları görüntüleyebilirsin. Aynı zamanda yayan ve ışınlanma olmak üzere iki seçenekle bu haritaya gidebilirsin.

Yayan, bulunduğun noktadan seçtiğin haritaya yürüyerek gidersin, hızı oldukça yavaştır.
Işınlanma, “Uçan Ayakkabı” eşyasını kullanarak anında seçilen haritaya ulaşılır.