2016年12月15日星期四

Seviye ve Aktiflik

Sizlere yeni bir RPG online oyun tanıtmak istiyorum. Oyunun adı Pantheon War, batı mitolojisini konu alan bir hikayeye sahip ama oyun içerisinde yüksek teknoloji ürünleri de bulunmakta. Karakter ve sahne grafikleir oldukça iyi, oyunun en güzel tarafı uzay mekiği, enkarne gibi zengin oyun sistemine sahip.


Pantheon War oyununda aktiflik değeri bulunmaktadır. Aktiflik görevini tamamlayarak exp ve kaynak kazanabilirsiniz. Aşağıda aktiflik görevinde önemli olan bölümleri birlikte inceleyelim.
1.     Ekipman Güçlendirme: Ekipman güçlendirme, ekipmanın savaş gücünü artırmak için kullanılan en önemli yöntemdir. Fakat ekipman güçlendirerek ekipman tamamen gelişemez.
2. Oyunda belirli miktarda exp değeri alabilirsin. Bu exp’leri almak oldukça kolaydır, istenilen koşullar oldukça kolaydır.


3. Yıldız sistemi, oyunda çekiliş sistemi tarzında bir sistemdir. Altın ve elmas kullanarak çekilişe katılabilirsiniz. Elmas ile çekilişe katılarak daha değerli eşyalar kazanabilirsiniz. Yıldız sisteminde çekilişe katılarak aktiflik kazanabilirsiniz.  
4. Tanrılar savaşına katılabilirsin. Tanrılar savaşı, oyunda enkarne aktivasyon kartı kazanılan en önemli yöntemlerdendir. Seviyenin artması ile tanrılar savaşında yeni zindanlar açılır. Oyuncu, savaşlara katılarak enkarne arzusu kazanır.
5. Çapraz savaşa katılabilirsin. Çapraz savaşın zorluk derecesi diğerlerine göre oldukça zordur. Bu etkinlikte en güçlü oyunculara karşı savaşırsınız. Savaş gücünü belirli bir seviyeye ulaştırdıktan sonra gelişiminize yardımcı olacaktır.


没有评论:

发表评论