2016年11月15日星期二

RPG oyun oynamasını seviyor musun?

RPG oyun oynamasını seviyor musun? 

 

Pantheon Waradında bir oyun önerebilirim, batı mitolojisini konu alan bu ücretsiz online savaş oyununda pek çok süpriz sizi bekliyor. Batı mitolojisini hikaye olarak konu almanın yanı sıra estetik grafikler, mükemmel savaş efektleri, zengin savaş sistemleri ile keyifle oynanacak mükemmel bir oyun!

Pantheon War, batı mitoloji hikaye olarak konu alan online tarayıcı oyunudur. Oyunda para harcamadan nasıl hızlıca gelişebilirsiniz, öncelikle acele etmemeniz gerekmektedir. Aşağıdakileri yaparak para harcamadan hızlıca gelişebilirsiniz.

1.     Zindan Takımı
Pantheon war oyununda günlük görevleri yaptıktan sonra gelişim sağlamak oldukça zordur. Ama artık önemli değil, öncelikle zindan takımını açınız, her geçtiğinizde büyük oranda exp ve ekipman kazanırsınız.
Normal oyuncuların gelişimi için zaman gerekmektedir, hergün ekip zindanında savaşarak +10 mor ekipman elde edebilirsiniz. Başlangıç zindanlarının zorluk derecesi düşüktür, tek başınıza dahi geçebilirsiniz.

2.     Vahşi BOSS
Her gün 10:30, 14:30, 18:30, 22:30 saatleri arasında katılabilirsin, sadece etkinliğe katılarak exp ve ekipman kazanabilirsin. Buradaki BOSS’ların zorluk derecesi düşük olmasına rağmen, kazanılan eşyalar oldukça iyidir. Seviye geliştirmek için bu fırsatı sakın kaçırmayın.

3.     On İki Tapınak
On iki tapınak etkinliğinde, oyuncular çeşitli mücevherler ve parçalar kazanabilir. On iki tapınak sistemi oldukça kolaydır, her gün sadece bir kez geçilmesi yeterlidir. Ayrıca sağladığı özellikler kalıcıdır. 
Pantheon Waryılın en popüler online rpg oyunu reklamlarını facebookta dolaşırken sık sık görüyordum, merak ettiğim için tıklayıp girdim, grafikleri çok iyi, tarayıcı oyunu olmasına rağmen zengin bir oyun sisteme sahip, boş zamanını geçirmek için oldukça uygun bir seçenek.


2016年11月14日星期一

Yeraltı İşgali

Pantheon Waroyunu batı mitolojisini konu alan online rpg oyunu, oyunda batı mitolojisi oyun hikayesi olarak kullanıldı. Estetik grafikleri, mükemmel savaş efektleri ve zengin oyun sistemi eğlenceli bir dünyanın kapılarını sonuna kadar açıyor.
 ücretsiz savaş oyunu
Pantheon Waroyununda “Yeraltı İşgali” sistemine birlikte inceleyelim
 Açılma Koşulu: Server açıldıktan 8 gün sonra, seviyesi 121 Lv’yi geçen oyuncular [Dünya Hakimi] arayüzünden [Yeraltı İşgali] ne tıklayarak etkinliğe katılabilir.
Yeraltı İşgal Kuralları: Etkinlik açıldıktan sonra, etkinlik sahnesinde üç adet yaratık canlanma noktasından belirli aralıklarla yeni yaratıklar çıkar. Oyuncu, yaratıklar gelirken onlara saldırabilir. Yaratıklar hareket ederken becerilerini etkiler, hareket eden yaratıklar oyunculara saldıramaz. Yaratıkların tek hedefi Odin’i mağlup etmektir. Oyuncunun görevi işgal eden tüm yeraltı yaratıklarını temizlemektir, tüm yeraltı yaratıklarını temizledikten sonra yeraltı kralı Hades gelir. Etkinliğin kazanma koşulu Odin’i koruyarak, yeraltı kralı Hades’i yenilgiye uğratmaktır. Odin yeraltı canlıları tarafından öldürüldüğünde veya zaman bitmesine rağmen yeraltı kralı Hades mağlubiyete uğratılmadıysa yenilgi alınır.
Yeraltı İşgal Ödülü: Oyuncu etkinlik süresince yeraltı canlılarını öldürerek puan değeri kazanabilir. Her yaratığın puan değeri aynı değildir, elit yaratıkların ve BOSS ların puan değeri daha yüksektir. Her beş yaratık dalgasından sonra, elit takım saldırı gerçekleştirir. Elit yaratığın HP, defans, hareket hızı normal yaratıktan daha fazladır. Ekinlik tamamlandıktan sonra sistem oyuncunun etkinlik puan sıralamasına göre ödülünü gönderir. Oyuncular [Yeraltı İşgali] ana sayfasından ödül bilgilerine bakabilir. Toplu koruma ödülü etkinlik tamamlandıktan sonra Odin’in kalan hp’ sine göre gönderilir. Ödül bilgileri ana sayfanın [Toplu Koruma Ödülü] butonuna tıklayarak incelenebilir.
Bu etkinlik çapraz etkinliktir, fakat etkinlik sahnesinde PK modu kullanılamaz. Yeraltı kralı Hades’i birlikte mağlup edin, savaşı siz kazanın.
#rpg oyun