2016年9月29日星期四

Efsane Tanrılara Dönüş, Savaş Oyunun Keyfini Çıkar

Zeus, Athena, Hades... bu mitolojik tanrılara dönüşmek ister misin? Ücretsiz savaş oyunuPantheon War türkçe oyuncuların beğenisine sunuldu. Oyuna öfke sistemi eklendi, öfke değeri ile efsanelerdeki tanrılara dönüşerek daha güçlü özellikler ve havalı beceriler kullanabilirsin! Pantheon War yılın en popüler online RPG oyunudur, eğer online savaş oyunu seviyorsan bu fırsatı sakın kaçırma!

rpg oyun


Pantheon Waroyununda, oyuncuların çeşitli Tanrı güçlerini kullanma şansı bulunmaktadır. Bu güçleri alarak kendi becerisine dönüştürebilir. Her Enkarne’ nin kendine özel becerileri vardır, savaşta sizin kazanmanıza yardımcı olur!
Tanrı’yı elde ettikten sonra, oyuncu Tanrı’ya dönüşerek güçlü becerileri kullanabileceği gibi şans yıldızı sistemini de açarak cüzi bir ücretle özellik geliri elde edebilir.

Anubis, kolay elde edilen bir tanrıdır. Tanrı becerisi, kasırga oluşturmaktır, zarar verdikten sonra hedefin saldırısını 3 sn süre ile azaltır. Bu yüzden, anubis kullanırken rakibin onun gücüne eş değer olmasına dikkat edin. Rakibin saldırısını kontrol ederken, kendi saldırı gücünün yüksek olmasına dikkat ederek daha iyi etki elde edebilirsin.

 [Ölüm Tanrısı: Anubis] —— Ölen ruhların rehberi ve koruyucudur. Ölen kişilerin ruhlarını yöneterek korur, sadece Anubis’in koruması altında ruhlar huzur bulur.
Anubis Beceri Tanıtımı:
Çöl Fırtınası: Ön tarafa doğru iki adet birbirini kesen kasırga gönderir, hedefe karanlık zarar verir.

Fırtına Öfkesi: Anubis enkarnesine dönüştükten sonra her sn HP %5 iyileşir.

2016年9月27日星期二

Ücretsiz oyun önerisi, yılın en popüler tarayıcı oyunu

Bu kadar fazla online savaş oyunu içerisinden, hangisi sizin için en uygun olan? Mitolojik hikaye kurgusu, efsane oyun grafikleri, mükemmel savaş efektleri ve zengin oyun sistemi ile eğer savaş oyunlarını seviyorsanız. Online RPG oyunPantheon Wartam size göre

Pantheon Wargelişim içeriği ile PVP sistemini birleştiren online RPG savaş sistemidir. Pantheon war türkçe oyuncuların beğenisine sunuldu ve pek çok oyuncunun beğenisini kazandı. Online savaş oyunu, PVP sistemi oyunun en önemli bölümüdür. Oyuncu oyunda pek çok PVP sistemine katılabilir, savaşmanın keyfini sonuna kadar çıkarabilir. Eğer savaş oyunu oynamasını seviyorsan, en yeni online oyun tamda sana göre!


Tüm PVP sistemlerinde, arena oyuncuların büyük ilgi gösterdiği bir sistemdir. Arenada üst sıralarda yer alarak gücünü göstermenin yanı sıra bolca ödül de kazanabilirsin. Bu sistemi tanıtmaya başlayalım.

Arena Girişi: Oyuncunun seviyesi 100 Lv olduktan sonra, “Dünya Hakimi” özelliği açılır. Buraya tıkladıktan sonra arena arayüzüne girebilirsin. Arena arayüzünün sol tarafında sıralaman ve günlük savaşma hakkın görüntülenir. Sağ tarafta sıralamada üst sıralarda yer alan oyuncular ve sıralaması size yakın olan oyuncular görüntülenir.

Arena Kuralları:
1.     İlk girişte belirli bir sıralamaya sahip olursun, önünde bulunan oyuncuları yenerek sıralamada yükselirsin.
2.     Her gün 10 kez savaşma hakkın vardır, savaşma hakkı satın alabilirsin.
3.     Saat 00:00’da sıralamaya göre ödül alınır.
4.     Sadece ilk 20’de bulunan oyuncular ilk 3’e meydan okuyabilir.
5.     SG teşviki kullanılarak SG değeri arttırılır, her teşvikte 2 Elmas (öncelikle bağlı elmas) harcanır, teşvik başarısız olabilir.
6.     Oyuncu önceden enkarne seçerek savaşa girer, hp oranı belirli oranın altında olması ile diğer enkarneler savaşa girer.
7.     Savaşın sonucu ne olursa olsun belirli oranlarda EXP ve cesur damgası kazanılır. Cesur damgası ile arena marketinden eşya satın alabilirsiniz.
8.     Arena savaş hakkı her gün 00:00’da yenilenir, kullanıcı elmas harcayarak savaş hakkı satın alabilir, her seferinde 10 elmas harcanır. Farklı VIP seviyesinin hak satın alma sayısı da farklıdır.

Arena Sıralama Ödülü: Sıralama ödülleri her gün 00:00’da alınır, her gün sadece bir kez alınır.
(1.): Cesur Damgası*500, 100 Bağlı Elmas, Shakra Parçası *3, Büyük Miktarda Altın
(2. – 3.): Cesur Damgası*400, 80 Bağlı Elmas, Shakra Parçası *2, Büyük Miktarda Altın
(4. -10.): Cesur Damgası *350, 70 Bağlı Elmas, Shakra Parçası*1, Büyük Miktarda Altın
(11. – 50.): Cesur Damgası*300, 60 Bağlı Elmas, Büyük Miktarda Altın
(51. - 100.): Cesur Damgası*250, 50 Bağlı Elmas, Büyük Miktarda Altın
(101. – 200.): Cesur Damgası*200, 40 Bağlı Elmas, Büyük Miktarda Altın
(201. – 1000.): Cesur Damgası*150, 30 Bağlı Elmas, Büyük Miktarda Altın
(1001. – 2000.): Cesur Damgası*100, 20 Bağlı Elmas, Büyük Miktarda Altın